Skip to main content

Creatief omgaan met ruimte.

Passie voor meubels

Meedenkend en persoonlijk

Aalvink High Quality Furniture is een groothandel: toonaangevend in horeca en projectmeubilair. Door het dealerschap van een groot aantal gerenommeerde fabrikanten bestaat onze collectie uit:

Stoelen: kunststof, hout, Lloyd- Loom, leder, stof, kunstleder. Tevens dealer van de Esterno – Collectie voor buiten. Kortom alle stoelen voor kantoor, project of horeca.

Tafels: Ook in tafels zijn we gespecialiseerd. We maken tafels in iedere afmeting en / of houtsoort. Tafelonderstellen met een op maat gemaakt blad is onze specialiteit.

Bedden en Matrassen: Voor het inrichten van groepsaccommodaties of recreatie bungalows hebben we boxsprings, stapelbedden of houten bedden met matrassen voor iedere accommodatie voor de ideale nachtrust.

Passie voor meubels

Professioneel en betrouwbaar

Onze kracht is: Het uit voorraad leveren van een groot deel van onze collectie. Met haar hoge leveringsbetrouwbaarheid is Aalvink High Quality Furniture een betrouwbare partner voor uw inrichtings-projecten.

Door lage overhead kosten en een scherpe inkoop, kunnen we tegen zeer concurrerende prijzen leveren. Bij interesse in een bepaald model stoel, tafelonderstel of kleur blad, zijn we dan graag bereid om een afspraak te maken en met enige monstermodellen bij u langs te komen. Ook is er de mogelijkheid na telefonische afspraak onze showroom te bezoeken. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Aalvink Furniture.

Wij staan voor u klaar

Producten
Bekijk ze in de shop

Bekijk onze producten in de shop. Heeft u vragen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!

Nu bekijken

E-mail
Neem contact op

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. Wij reageren doorgaans binnen 2 werkdagen.

Contact opnemen

Projecten
Bekijk ons werk

Mogen wij u inspireren met de volgende projecten? Uiteraard kunnen wij een op maat gemaakt voorstel voorleggen.

Bekijk projecten